Slush Puppy machine huren?

Wist je dat de Slush Puppy of Slush Puppie het bestverkopende ijsdrankje ter wereld is? Dit funproduct is perfect voor de hele familie, jong en oud. Niet gek dus dat Slush Puppy’s ook geweldig zijn voor een te organiseren evenement, feest, verjaardag of bruiloft.

Wat is een Slush Puppy?

“Slush Puppie is een heerlijk verfrissende ijsdrank in de smaken aardbei, bosbes, citroen, cola, kers en sinas. Slush bestaat uit water, glucosesiroop, citroenzuur, fosforzuur, conserveermiddel E202 en E211, de zoetstof sacharine en kleurstof. Nieuw, naast Slush Puppie classic, is Slush Puppie Fruit&Ice op basis van fruit, zonder suikers en kleurstof.” Klinkt heerlijk natuurlijk, maar hoe krijg je dat lekkere goedje dan op je eigen evenement? Door een Slush Puppy machine te huren bij Partyverhuur 010 natuurlijk!

Slush Puppie huren

Slush Puppy is de absolute hit, zeker in de zomer! Deze heerlijke ijsdrank maakt u eenvoudig met onze slush puppy machine. Wanneer u een Slush Puppy machine huurt, ontvangt u dit inclusief 50 portjes, 50 rietjes en 50 bekers. Extra Porties kunnen bij gekocht worden per 50 stuks voor maar € 15,00. Voor de volwassenen is het ook mogelijk om alcohol toe te voegen aan de slush (na instructie). Zo maakt u met onze Slush Mix Cola in een handomdraai Bacardi-Cola Slush. Ook is bijvoorbeeld Wodka -Red Bull Slush mogelijk.

Daar bovenop geeft deze slush puppy machine iedereen een nostalgisch gevoel! Ook een slush puppy huren in de buurt van Rotterdam? Wij bezorgen de machines graag op uw feest! Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten.

Interesse? Stuur een mail naar info@partyverhuur010.nl of bel naar 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *