Popcornmachine voor evenement

Een popcornmachine huren voor een feest of evenement? Dat is altijd een goed idee! Een evenement, festival of feest is namelijk niet compleet zonder heerlijk eten. En wat is er nou – voor zowel jong als oud – lekkerder dan bijvoorbeeld genieten van heerlijke verse popcorn? Wil je niet langer dure popcorn kopen, dan maak je het toch gewoon zelf? Je gezelschap zal direct beginnen te watertanden bij de geur van een heerlijk zakje popcorn. Wil je echt vrienden maken en je gasten een topdag bezorgen, huur dan een popcornmachine bij Partyverhuur 010 om van je feest gegarandeerd te laten slagen.

Popcornmachine huren

Een popcornmachine is heerlijk. Niets is lekkerder dan verse popcorn! Een prima tussendoortje dat ook nog eens helemaal niet ongezond is. Met deze machine maak jij de lekkerste popcorn die jij of je vrienden ooit hebben geproefd! De gepofte maïs worden in zowel zoete als zoute variant geleverd en zijn zelfs met smaakjes te maken. De popcornmachine is perfect voor een kinderfeestje en de apparaten zien er vrolijk uit. Binnen 5 minuten kan je ongeveer 8 zakjes poprocn vullen of 3 grote zakken popcorn. Je kan de maïs makkelijk in de popcorn maker gooien en binnen een mum van tijd, stroomt de popcorn rijkelijk uit de machine.

Daar bovenop geeft deze popcorn machine iedereen een nostalgisch gevoel! Ook een popcornmachine huren in de buurt van Rotterdam? Wij bezorgen de machines graag op uw feest! Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten.

Interesse? Stuur een mail naar info@partyverhuur010.nl of bel naar 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *