Popcornmachine en suikerspinmachine huren in Rotterdam

Een evenement, festival of feest is niet af zonder heerlijk eten. En wat is er nou – voor zowel jong als oud – lekkerder dan bijvoorbeeld genieten van heerlijke verse popcorn of overheerlijke suikerspin? Je gezelschap zal direct beginnen te watertanden bij de geur van een heerlijk zakje popcorn. Wil je echt vrienden maken en je gasten een topdag bezorgen, huur dan een popcornmachine of suikerspinmachine bij Partyverhuur 010 om van je evenement gegarandeerd een succes te maken.

Suikerspinmachine huren

Een suikerspinmachine huren is geweldig voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Met het huren van een suikerspinmachine garanderen we je dat alle kinderen uit hun dak zullen gaan. Suikerspin is lekker zoet, iets waar kinderen natuurlijk helemaal gek op zijn. De suikerspin machine is leuk om te gebruiken op verjaardagen, feestjes, schoolfeestjes en evenementen voor sportverenigingen.

Popcornmachine huren

Ook een popcornmachine is heerlijk. Niets is lekkerder dan verse popcorn! Een prima tussendoortje dat ook nog eens helemaal niet ongezond is. Popcorn is leuk en lekker. De gepofte maïs worden in zowel zoete als zoute variant geleverd en zijn zelfs met smaakjes te maken. De popcornmachine is perfect voor een kinderfeestje en de apparaten zien er vrolijk uit. Binnen 5 minuten kan je ongeveer 8 zakjes poprocn vullen of 3 grote zakken popcorn.

Ook een popcornmachine of suikerspin machine huren in de buurt van Rotterdam? Wij bezorgen de machines graag op uw feest! Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten.

Interesse? Stuur een mail naar info@partyverhuur010.nl of bel naar 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *