Popcorn op je feestje? Huur een popcornmachine!

Perfecte voor tijdens elk evenement! De popcornmachine die we verhuren bij Partyverhuur 010 kan in één uur meer dan 160 liter popcorn produceren. Een groot voordeel ten opzichte van onze concurrenten is dat wij de meeste van uw benodigdheden leveren! Zo krijgt u standaard 100 porties popcorn bij de machine geleverd. Eén cyclus duurt ongeveer 3 minuten om te voltooien. Stel je voor hoeveel popcorn je in een uur kan verkopen of weg kunt geven…

Popcornmachine huren voor elk evenement

Niets trekt een menigte aan zoals de geur van vers gepofte popcorn. De authentieke geur en smaak zorgen ervoor dat mensen in de rij zullen staan ​​voor een zak verse popcorn. De plaatsing van popcornmachines zal iedereen op je feest een glimlach geven. Gegarandeerd. Over het algemeen is popcorn zelfs een gezond snackalternatief.

Elke popcornmachines bevat een warmtelamp om niet alleen de popcorn te laten zien, maar ook om het warm te houden nadat hij uit de maiskorrel is gesprongen. De onderkant van de machine heeft een verwarmingselement dat de popcorn en de kast verwarmt. De popcornketel is gemakkelijk schoon te maken en warmt snel op, zodat je continue popcorn kunt blijven maken.

Ook een popcornmachine huren? Dat kan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *