Mobiele bar huren

Wilt u een mobiele bar huren voor uw feest of evenement? Een mobiele, portable bar is handig voor alle soorten evenementen, vooral als er op locatie geen bar aanwezig is. Wij verhuren bij Partyverhuur 010 diverse soorten barren, allen van het populaire steigerhout.

Steigerhouten bar huren

Zo hebben we bij Partyverhuur 010, dat gelegen is in Rotterdam, verschillende barren te huur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mobiele steigerhouten bar, een steigerhouten schenkblad of een vaste steigerhouten vaste bar. De kosten hiervoor zijn vanaf 75 euro. Wilt u ook weten welke barren wij verhuren? Klik dan hier.

Mobiele bar huren voor alle evenementen

Bij ons kunt u voor alle soorten barren terecht. Alle benodigdheden voor een geslaagd feestje, dat is wat wij u bieden. Ook een mobiele bar huren in de buurt van Rotterdam? Wij bezorgen de bar graag op uw feest!

Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten of geef ons een belletje op 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *