Koelkast huren

Extra Koeling nodig tijdens u feest en of evenement? Huur voordelig deze mobiele koelkast 350L op wielen. Wanneer u een feest of evenement geeft is het vrijwel altijd handig om producten te koelen. Denk hierbij aan uw eten, drankjes of andere producten die gekoeld moeten blijven tijdens het feest. Het is immers onhandig om elke keer naar binnen te lopen om gekoelde producten uit de koelkast te halen!

Goedkope koelkast huren

Heb je een koelkast nodig voor een evenement? Dan is huren bij Partyverhuur 010 de perfecte oplossing. Zo wordt drank en etenswaren koel gehouden, zonder dat er een hoge aanschafprijs betaald hoeft te worden. Want gekoelde drank is natuurlijk veel lekkerder! Een lauw biertje, daar zit niemand op te wachten. Met de koelkasten van Partyverhuur010 ben je klaar voor ieder feest of evenement! Maar dan de vraag: hoe kom je nou aan een koelkast voor je evenement? Door een Koelkast te huren bij Partyverhuur 010 natuurlijk!

Daar bovenop zorgt een koelkast er ook nog eens voor dat het feest een stuk langer door kan gaan, mede dankzij het feit dat je drank gewoon lekker gekoeld blijft. Ook een koelkast huren in de buurt van Rotterdam? Wij bezorgen de koelkast graag op uw feest! Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten.

Interesse? Stuur een mail naar info@partyverhuur010.nl of bel naar 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *