Goedkoop opblaas ooievaar huren

14743823201338Is er een baby geboren? Dan is er natuurlijk niets leuker dan een opblaas ooievaar in de tuin of voortuin te plaatsen, zodat iedereen kan zien hoe blij jullie zijn met jullie nieuwe aanwinst. Bij ons kunt u een Opblaas ooievaar opblaaspop huren voor 45 euro per drie dagen. Direct de opblaas ooievaar huren? Klik dan hier.

Ooievaar opblaaspop

Een opblaas ooievaar is een echte eyecatcher en is het perfecte middel om de hele buurt te laten weten dat er een kleintje geboren is. Perfect voor geboortefeestjes en een middel waarmee je ook de gelukkige familie erg blij mee zal maken. Partyverhuur 010 hebben wij al veel ouders blij mogen maken met een prachtige opblaas ooievaar.

Partyverhuur 010 verhuurt voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, maar bezorgt ook daarbuiten. Bent u geïnteresseerd geraakt in de werkzaamheden en producten die Partyverhuur 010 levert? Bekijk ons assortiment dan hier Opblaasbare Sarahs, Abrahams, Springkussens, Partytenten en nog veel meer.

Altijd een geslaagd geboortefeest!

Bij ons kunt u voor alle soorten partyelementen terecht. Alle benodigdheden voor een geslaagd feestje, dat is wat wij u bieden. Ook een Ooievaar opblaaspop huren in de buurt van Rotterdam? Wij bezorgen de poppen graag op uw feest! Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten of geef ons een belletje op 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *