Biertap huren voor evenement? Huur de Heineken Cooltap!

14878535884373Wilt u tijdens uw feest of evenement een heerlijk koud biertje tappen? Dan is de Heineken Cooltap perfect geschikt! Vooral voor feestjes in huiselijke kringen is deze kleine tap zeer handig. De tap heeft een tapvermogen van 10 liter bier per uur. Omgerekend zijn dit zo’n 60 glazen die u met één vaatje kunt tappen. Daarmee is hij dus geschikt voor de wat kleinere feestjes. De Heineken Cool Tap heeft ca 15 a 20 minuten nodig om te koelen en houdt uw biertjes op zo’n 6 graden heerlijk koud.

Biertap huren

Alle mannen, en zelfs veel vrouwen, houden van een heerlijk koud getapt biertje, nietwaar? Met de Heineken Cooltap biertap kunt u deze dames en heren voorzien van een heerlijk koud biertje. De Heineken Cooltap is voor ieder kleinschalig feest de handigste tap en is klein in gebruik en zeer gebruiksvriendelijk. De tap biedt de mogelijkheid om fusten van 10 of 30 liter van Heineken aan te sluiten.

Voor een verjaardag, een bruiloft, een tuinfeest of een bedrijfsfeest is het huren van een biertap eigenlijk wel essentieel. Wij verhuren verschillende soorten biertaps, afhankelijk van de wensen en het aantal personen dat uw evenement zal bezoeken. Wij kunnen u helpen bij het maken van een goede beslissing en vertellen u graag welke biertap het meest geschikt is voor uw evenement.

Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw biertap, inclusief fusten, 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten of geef ons een belletje op 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *