Bellenblaasmachine huren

14768978888867Geef je een kinderfeestje voor bijvoorbeeld de verjaardag, diplomauitreiking of iets anders van je kind? Of vindt er een familiefeest plaats waar ook kinderen naartoe komen? Dan is het natuurlijk super leuk als er een bellenblaasmachine aanwezig is! Misschien voel je jezelf ook wel weer helemaal als een kind met deze bellen blaas machine.

Hoe werkt een bellenblaasmachine?

“Als de Bubbletron Go volledig is opgeladen, kan het plezier beginnen. Vul het apparaat met bellenblaasvloeistof tot de aangegeven hoogte. Zet hem nu aan met de knop op de achterkant of met de meegeleverde draadloze afstandsbediening. De ventilator in de achterkant zal gaan draaien en blaast mooie bellen. Een kind kan de was doen.” Dat klinkt toch geweldig? Maar dan de vraag: hoe kom je nou aan een bellenblaasmachine? Door een Bellenblaasmachine te huren bij Partyverhuur 010 natuurlijk!

Bellenblaasmachine huren

De machine werkt op twee energieniveaus: 24 (120 V) of 10 watt (230 V). Bij het eerste niveau raakt u per vijftig minuten 1 liter vloeistof kwijt, bij de andere is dat pas na negentig minuten. De Bellenblaasmachine wordt geleverd inclusief 1 Liter Bellenblaas vloeistof. Een dergelijk machine is een hit op ieder feestje en maken tal van bellen voor een prachtig en onvergetelijk effect.

Daar bovenop is deze bellenblaasmachine iedereen een feest voor iedereen, zelfs voor de volwassenen! Ook een bellenblaasmachinehuren de buurt van Rotterdam? Wij bezorgen de machines graag op uw feest! Partyverhuur 010 staat voor u klaar voor de hele entertainment van uw evenement. Onze bezorgservice kan uw bestelling 7 dagen per week bij u bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar onze bezorgkosten.

Interesse? Stuur een mail naar info@partyverhuur010.nl of bel naar 010 767 0108!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *